Van portie tot bulk

Naast onze biologische consument-verpakkingen in diverse verpakkingsmaterialen en maten produceren wij ook portieverpakkingen tot grootverpakkingen en bulkverpakkingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Portieverpakkingen

De Halm heeft de mogelijkheid om portieverpakkingen af te vullen. Dit doen we onder andere voor klanten in de horeca en foodservice. Wie met KLM vliegt kan onze portieverpakkingen daar bijvoorbeeld tegenkomen; er worden in de vliegtuigen KLM’s granola van Meesters van De Halm geserveerd. Ze zijn ook terug te vinden in hotels, breakfast bars of bij tankstations.

Ook in ziekenhuizen wordt er gebruik gemaakt van onze portieverpakkingen. Ideaal voor patiënten om een dichte verpakking te krijgen die ze zelf open kunnen maken. Zo vers mogelijk en zeer hygiënisch, zeker in tijden van pandemieën.

Voor private labels hebben portieverpakkingen doorgaans een gewicht van 35-60 gram, afhankelijk van de inhoud en de wensen van de klant. De portieverpakkingen van Meesters van De Halm zijn 50 gram en beschikbaar in diverse varianten. We maken gebruik van sachets gemaakt van plastic of van composteerbare folie. portie

Voordeelverpakkingen

Voordeelverpakkingen zijn onze producten in zakken van 1 kilo. Deze producten vinden hun weg naar horecagroothandels en andere grootverbruikers, Ze komen via de horecagroothandels onder andere terecht bij hotels en restaurants, maar ook bij ijssalons en koffiebars. Ook steeds meer consumenten kopen deze verpakkingen omdat ze gunstiger geprijsd zijn.

Tevens kunnen we verpakken in zakken van 5, 15 of 20 kilo. Dit noemen we bulkverpakkingen. Welk product in welke zak gaat, en of we verpakken in papier of plastic zakken, is afhankelijk van het soort product. Dit leggen we in een persoonlijk gesprek graag verder uit. Klanten van dergelijke bulkverpakkingen zijn bijvoorbeeld industriële bakkerijen, of bedrijven die er hun eigen product van maken en dit afvullen in kleinere verpakkingsvormen. Wij voorzien onze zakken van een label met de benodigde gegevens erop. Desgewenst kunnen we de bulkverpakkingen ook als private label verkopen. We stickeren de zakken dan met het label van de klant. grootverpakking

Bulk

De grootste bulkverpakking voor onze biologische graanproducten is de big bag. Deze zakken zijn rond de 500 kilo, en worden in verkocht aan Nederlandse klanten, maar ze worden ook vaak geëxporteerd naar andere landen in de Europese Unie.

Heeft u een eigen recept, en kunt u bijvoorbeeld niet produceren maar wel afvullen? Geen probleem, wij kunnen de productie voor u verzorgen en in bulkverpakking aanleveren. Uiteraard kunnen wij ook het gehele proces voor u verzorgen, van productontwikkeling tot verpakken in consumentverpakkingen.