Private label

Op zoek naar een betrouwbare private label partner voor ontbijtgranen of andere ontbijtproducten onder uw eigen merk? De Halm biedt diverse oplossingen voor private label vraagstukken van onze klanten. We ontwikkelen samen met u custom made recepturen of productlijnen. Wij zijn IFS Higher level gecertificeerd.

Bent u op zoek naar custom made oplossingen voor uw ontbijtgranen? Ook hierbij is De Halm uw ideale partner.

Met onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen, produceren en verpakken van vlokken, muesli’s en granola’s zijn wij perfect in staat om uw recept te produceren. Heeft u een idee en heeft u hulp nodig voor de uitwerking ervan? Wij kunnen u desgewenst begeleiden met het hele traject, van productontwikkeling tot productie.

We hebben legio oplossingen voorhanden op het gebied van ingrediënten, productsamenstellingen, verpakkingsvormen en logistieke dienstverlening. En dit alles open en transparant! Geen verrassingen en altijd het gewenste resultaat.

Verpakkingsmogelijkheden

We hebben een ruim aanbod van verschillende verpakkingsmogelijkheden. Wenst u een portieverpakking om een on-the-go product te gaan vermarkten, of heeft u klanten in de industrie? Wij verpakken van 50 gram tot in 500 kilo bigbags en bijna alles daar tussenin. Naast de reguliere verpakkingsvormen denken we graag met u mee om de wereld een beetje beter te maken, en bieden we ook 100% composteerbare en biobased verpakkingsvormen aan. De meeste producten van ons merk Meesters van De Halm worden bijvoorbeeld verpakt in biologisch afbreekbare folie, wat betekent dat het 100% plasticvrij is.

Tevens hebben we een aantal producten in hersluitbare stazakken (ook wel doypacks of pouch bags genoemd), en worden er producten geproduceerd die we in bag in box-verpakkingen doen.

Een breed scala aan verpakkingsmogelijkheden dus. We helpen u graag als u hier vragen over heeft.