Private label

Op zoek naar een betrouwbare private label partner voor ontbijtgranen of andere ontbijtproducten onder uw eigen merk? De Halm biedt diverse oplossingen voor private label vraagstukken van onze klanten. We ontwikkelen custom made recepturen of productlijnen voor klanten, of kunnen uw huidige recepturen verpakken in onze verpakkingen.

dehalm graanvlokken

Bent u op zoek naar custom made oplossingen voor uw ontbijtgranen? Ook hierbij is De Halm uw ideale partner.

Met onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen, produceren en verpakken van vlokken, muesli’s en granola’s zijn wij perfect in staat om uw recept te produceren. Heeft u een idee en heeft u hulp nodig voor de uitwerking ervan? Wij kunnen u desgewenst begeleiden met het hele traject, van productontwikkeling tot productie.

We hebben legio oplossingen voorhanden op het gebied van ingrediënten, productsamenstellingen, verpakkingsvormen en logistieke dienstverlening. En dit alles open en transparant! Geen verrassingen en altijd het gewenste resultaat.

Wenst u een portieverpakking om een on-the-go product te gaan vermarkten, of heeft u klanten in de industrie? Wij verpakken van 50 gram tot in 500 kilo bigbags en bijna alles daar tussenin. Naast de reguliere verpakkingsvormen denken we graag met u mee om de wereld een beetje beter te maken, en bieden we ook 100% composteerbare en biobased verpakkingsvormen aan.

Kortom: u vraagt, wij produceren! Neem contact met ons op en we plannen graag een kennismakingsgesprek met u, om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard bent u van harte welkom om ons productieproces te komen bekijken!

Verpakkingsmogelijkheden

We hebben een ruim aanbod van verschillende verpakkingsmogelijkheden. De meeste producten van ons merk Meesters van De Halm worden bijvoorbeeld verpakt in biologisch afbreekbare folie, wat betekent dat het 100% plasticvrij is.

Tevens hebben we een aantal producten in hersluitbare stazakken (ook wel doypacks of pouch bags genoemd), en worden er producten geproduceerd die we in bag in box-verpakkingen doen. De producten van ons merk Qrop zijn verpakt in biologisch afbreekbare folie die in een doos zit.

Voor folies en stazakken kan er bij een private label gekozen worden voor een blanco verpakking met labels, of voorbedrukte verpakkingen. Bij blanco verpakkingen met labels is de investering kleiner, maar bij voorbedrukte verpakkingen kan de klant de volledige look en feel bepalen. Voor folies en stazakken werken wij samen met diverse leveranciers, die u graag over de printmogelijkheden en afnamehoeveelheden vertellen.

Het aanleveren van eigen verpakkingsmaterialen behoort ook tot de mogelijkheden, mits wij ze kunnen verwerken. Voor een Deense klant vullen we bijvoorbeeld kokers (tubes) af, die door hen bij ons worden afgeleverd.

Een breed scala aan verpakkingsmogelijkheden dus! We helpen u graag als u hier vragen over heeft.

Waarom De Halm

Compleet ontzorgde private label

Doordat wij de productie van begin tot eind in eigen handen hebben en een ‘food designer’ in huis hebben, kunnen wij u compleet ontzorgen bij de ontwikkeling van uw private label.

Biologisch sinds 1977

Wij produceren al biologische ontbijtgranen sinds 1977 en waren één van de eerste Bio pioniers van Nederland. Duurzaamheid zit daarom bij ons in de genen.

Glutenvrij

Wij beschikken over een aparte glutenvrije productieruimte voor het maken van glutenvrije vlokken. Op deze manier kunnen we garanderen dat het product glutenvrij is.

Het beste van dichtbij

Voor onze eigen merken gaan wij niet voor het goedkoopste van ver weg, maar voor het lekkerste van dichtbij! Minder foodmiles voor een gezonder milieu.