Vernieuwd design voor horecaverpakkingen!

De ‘Meesters van De Halm’ horecaverpakkingen hebben een metamorfose ondergaan. Het gamma is nu duidelijker leesbaar, kleurrijker en het geheel is veel meer één lijn geworden. Door middel van sfeerfoto’s aan de voorzijde en een QR-code wat naar het recept verwijst op de achterzijde bieden we meer inspiratie!

Naast de 800-1000g zakken, komen de portion packs (50g) in dezelfde uitstraling beschikbaar. Deze zullen we (naar verwachting) in een full color dispenserdoos gaan verpakken en verkopen. Deze dozen hebben een klepje aan de voorzijde zodat mensen er zelf een verpakking uit kunnen pakken. Ze kunnen daardoor bijvoorbeeld direct bij een ontbijtbuffet geplaatst worden

De trend van per stuk verpakte items is door de komst van het coronavirus alleen maar gegroeid; vandaar dat we dit nu als compleet foodservice-concept aanbieden.

De horecaverpakkingen worden veelal door horecagroothandels verkocht en komen via deze weg terecht bij hotels, B&B’s, zorginstellingen, cateraars en andere foodprofessionals. Bent u actief in één van deze branches en heeft u vragen of opmerkingen voor ons? Of mist u een product in de range? Neem contact met ons op en we bekijken graag de mogelijkheden met u.