Porridge wordt Havermout

Vorig jaar lanceerden we onze lijn met Porridges, verpakt in hersluitbare stazak. Maar ‘porridge’ betekent eigenlijk ‘pap’, en dat is feitelijk niet wat wij maken. Om meer duidelijkheid te scheppen over wat het product nu eigenlijk precies is, hebben we besloten om de naam te wijzigen. Vanaf nu heet deze productlijn daarom Havermout!

Want dat is het ook; havermout met extra smaak. Naast het ingrediënt havermout bevatten de producten 15% haverzemelen. Dit zijn vezels die zorgen voor een extra verzadigd gevoel, en ze dragen bij aan een stabielere bloedsuikerspiegel en aan een lager cholesterolgehalte. Lekker gezond dus!

Alle soorten Havermout zijn suikerarm en worden op natuurlijke wijze gezoet. We maken alleen gebruik van de beste biologische noten, gedroogde vruchten en andere smaakmakers. Zo begin je de dag met een lekker en voedzaam ontbijt, dat je in een handomdraai op tafel zet! Je vindt de verschillende soorten Havermout in de biologische speciaalzaken of in onze webshop.

De Havermout-soorten worden verpakt in doypacks met ziplock. De doypacks zijn gemaakt van biobased materiaal.

Wilt u deze producten als private label hebben (bulk of consumentverpakking), of wilt u -al dan niet samen met ons- eigen smaken ontwikkelen? Maak een afspraak met ons en we bekijken samen de mogelijkheden!