NIEUW: Kruidengranola’s

Aan deze heerlijk knapperige granola’s is zijn kruiden toegevoegd. Deze smaakcombinatie zorgt voor een verrassing in je mond! De gebruikte ingrediënten passen zo goed bij elkaar dat ze elkaar versterken. Ze zijn verpakt in een hersluitbare stazak gemaakt van biobased plastic. Deze producten zijn te koop onder ons merk Meesters van De Halm, maar natuurlijk kunnen we voor u ook uw eigen kruidengranola ontwikkelen voor een private label.

Kruidengranola Kokos / Rozemarijn / Amandel

Begin je dag goed met onze crunchy granola met kokos, rozemarijn en amandelen. Deze granola is een écht bijzondere aanwinst binnen ons assortiment. De combinatie van kokos, rozemarijn en amandelen doet het supergoed. De rozemarijn geeft de granola een subtiele mediterrane smaak. Let op: verslavend lekker! Klik hier voor meer info.

Kruidengranola Aardbei / Basilicum / Chocolade

Sta op met deze superlekkere crunchy granola met aardbei, basilicum en chocolade. Aan deze granola op haverbasis zijn stukjes pure chocolade, gevriesdroogde aardbei en gedroogde basilicum toegevoegd - pure foodpairing! Een verrassend goeie combinatie. Klik hier voor meer info!