Nieuw: Granola koolhydraat verlaagd

Nieuw in de range van de gezonde granola’s is de Granola koolhydraat verlaagd. Deze granola bevat ruim 80% minder koolhydraten dan vergelijkbare producten, en wordt gebakken met appelpuree in plaats van suiker of stroop. Daarnaast bevat deze granola (net zoals alle andere producten uit ons assortiment) géén palmolie en is het zakje gemaakt van bioplastic. Een heerlijk ontbijtproduct dat rijk is aan noten, zaden en pitten! Eet deze granola met (plantaardige) yoghurt of melk en voeg naar wens vers fruit toe.

De Granola koolhydraat verlaagd wordt geïntroduceerd onder ons merk: Meesters van De Halm, maar is ook in (mini)bulk en voor private label beschikbaar. Voor Private labels zijn er diverse verpakkingsvormen mogelijk, zoals o.a. zakjes, bag in box, doypack en emmertjes!

De lijn met gezonde granola’s is bedoeld voor mensen die nóg bewuster met eten bezig zijn; bijvoorbeeld sporters of mensen met speciale diëten. Een samples sturen we indien gewenst graag toe, zodat u de smaak zelf kunt ervaren.