Laat je inspireren! GRAAN.

De missie van Harrie van Grinsven (oprichter van De Halm), was het toegankelijk maken van biologische voeding voor iedereen. Deze missie zetten wij nog elke dag voort. Wij willen iedereen aansteken met onze liefde voor biologische granen en die liefde gaat door de maag. Daarom draait onze proefkeuken overuren om de lekkerste recepten te maken. Van een goed basis recept voor havermoutpap tot een feestelijke chocoladetaart gemaakt van speltvlokken.

Daarnaast delen we de inspirerende verhalen van graantelers die vol passie kunnen vertellen over hun granen, biodiversiteit en over alles wat er komt kijken bij de biologische landbouw. Al deze verhalen en recepten bundelen we in ons digitale magazine GRAAN Het magazine is gericht op consumenten. De nieuwste editie van ons online magazine staat helemaal in het teken van granen van Nederlandse bodem. Zo vind je onder andere interviews met verschillende biologische spelttelers, een kleine biologieles over de anatomie van de graankorrel, een uitleg van ons granen pletproces en natuurlijk heerlijke recepten met al onze granen.

Op deze pagina kun je al onze inspiratiemagazines gratis downloaden.

Onze meest recente editie staat helemaal in het teken van granen van Nederlandse bodem. Zo vind je in het magazine onder andere interviews met verschillende biologische spelttelers, een klein biologie lesje over de anatomie van de graankorrel, een uitleg van ons granen pletproces en natuurlijk heerlijke recepten met al die granen. Je download het magazine hier helemaal gratis.