Een goed ontbijt zorgt voor topprestaties!

Wanneer je gaat sporten wil je genoeg energie hebben en wanneer je klaar bent is een goed herstel gewenst. Ontbijtgranen en (top)sport gaan hand in hand: goede voeding is de basis voor topprestaties.

Wanneer je goed wil ontbijten is de juiste mix van langzame koolhydraten, mineralen en eiwitten erg belangrijk. In veel van onze ontbijtgranen is deze combinatie te vinden.

Energie- en Herstelmuesli: we hebben de handen ineengeslagen met de nutrition experts van Team DSM om twee muesli’s te ontwikkelen die geheel in het teken staan van het optimaliseren van sportprestaties.

De Energiemuesli heeft een hoog energie- en vezelgehalte dat zorgt voor alle energie die je nodig hebt. Daarnaast is er maar een klein aandeel vet, hierdoor blijft het energielevel stabiel omdat de koolhydraten sneller opgenomen kunnen worden.

De Herstelmuesli zit boordevol noten en pitten. Hierdoor is het eiwitgehalte hoog en geeft het je lichaam alles wat het nodig heeft voor een goed herstel. Daarnaast wordt je energieniveau aangevuld met de langzame koolhydraten uit de volkoren speltvlokken.

Havermoutmixen: onze havermoutmixen zijn suikerarm en zitten boordevol langzame koolhydraten die voor een langzame afgifte aan energie zorgen. De mix bestaat uit havermout, maar ook voor een deel uit haverzemelen. Deze haverzemelen zorgen voor extra vezels, maar ook voor een romige structuur in de havermoutpap. Onze havermoutmixen kun je zowel warm als pap, of koud als overnight oats bereiden.

Ovengebakken Noten & Zadenmix: Deze heerlijke mix zit, zoals de naam al zegt, boordevol noten en zaden. De mix bevat meer dan 18 gram eiwitten per 100 gram en is daarmee ideaal als product voor na het sporten. Lekker als topping om (plantaardige) kwark of yoghurt, of zo uit de hand.

De bovenstaande producten brengen wij uit onder ons eigen merk Meesters van De Halm. Daarnaast kunnen we deze producten ook aanbieden in bulkverpakking of onder uw eigen merk. Ook kunnen we voor u een specifiek recept of concept ontwikkelen. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan even contact met ons op.