Biofach 2023

Afgelopen jaren hebben we door de Corona crisis niet deel kunnen nemen aan diverse beurzen. Een dergelijke crisis zet je op allerlei manieren aan het denken over hoe je contact kunt houden met klanten en prospects. We hebben daar destijds een oplossing gevonden in een combinatie van online beurzen, online rondleiding door ons bedrijf, online meetings en tenslotte door te investeren in online vindbaarheid (SEO)

Na twee jaar kunnen we de conclusie trekken dat we over bepaalde instrumenten erg tevreden zijn en ook zullen behouden of zelfs meer op focussen. Het persoonlijk contact misten we natuurlijk wel. Online vergaderen kon dat punt niet vervangen. We hebben daarom het volgende besloten:

  • We gaan in 2023 niet als standhouder deelnemen aan beurzen. We hebben geconcludeerd dat we de meeste nieuwe projecten en klanten krijgen door goed vindbaar te zijn op internet. Daarnaast merkten we dat het contact met klanten op beurzen vaak vluchtig was en er te weinig tijd was om uitgebreid op onderwerpen in te gaan. Dat voelde niet goed.
  • We gaan in 2023 weer meer op bezoek naar onze klanten. Door persoonlijke bezoeken kunnen we beter inspelen op de wensen en behoefte van u als klant.
  • Wij zijn trots op ons bedrijf en daarom willen we u natuurlijk graag uitnodigen om ons bedrijf te bezoeken. We kunnen dan in onze proefkeuken samen met u het assortiment bekijken en/of optimaliseren.
  • Heeft u geen tijd om ons te bezoeken, loop dan eens virtueel door ons bedrijf.
  • Natuurlijk gaan we de vakbeurzen wel meerdere dagen bezoeken.
Concreet voor de Biofach betekent dit dat we dit jaar geen stand hebben, maar wel op 14 en 15 februari aanwezig zullen zijn op de Biofach. Als u een afspraak wilt maken, kunnen we dat op die dagen doen. Wilt u liever op een andere dag een afspraak maken, of liever na de beurs, horen we dat natuurlijk ook graag. Wij zullen met de volgende collega's op de Biofach aanwezig zijn:

Gedurende het jaar blijven we evalueren of deze methode van werken wel de juiste methode is en blijft. Hopelijk zien we elkaar op de Biofach in Neurenberg en anders na de beurs bij u of ons op het bedrijf.

Voor vragen of opmerkingen staan wij u graag persoonlijk te woord.

Met vriendelijke groet,

Rene van der Locht
Rob van den Berg