OATS&MEAL = Oats for dinner!

De aandacht voor een gezonde levensstijl groeit. Consumenten doen bewuster boodschappen en zij willen weten wat er in hun eten zit. Toch wordt er steeds minder tijd gemaakt voor het bereiden van een verse, voedzame maaltijd. Oats&Meal schiet de consument te hulp met een eenvoudige maaltijdoplossing. Met een goede basis van havergrutten is er niet veel nodig voor een voedzame en gevarieerde maaltijd.

Oats&Meal chili

Een plantaardige variatie op chili con carne met havergrutten als basis. Toe te voegen ingrediënten door de consument: een blik tomatenblokjes, een blik kidneybonen en een zak roerbakgroenten

Oats&Meal risotto

Met behulp van dit maaltijdpakket zet je binnen dertig minuten een heerlijk vegetarische risotto op basis van havergrutten op tafel. Toe te voegen ingrediënten door de consument: een courgette, 250 gram champignons en Parmezaanse kaas.

Oats&Meal shakshuka

Gebaseerd op het arabische ontbijtgerecht shakshuka. Boordevol groenten en rijk van smaak. Toe te voegen ingrediënten door de consument: twee eieren, italiaanse roerbakgroenten en een blik tomatenblokjes.

Oats&Meal curry (op aanvraag)

Geïnspireerd op de Indiase curry’s. Boordevol groenten en rijk van smaak. Toe te voegen ingrediënten door de consument: een kleine bloemkool, een blik kikkererwten en een blik kokosmelk.

Meer informatie of bestellen via onze webshop?

OATS&MEAL: goeie grutten!

Biologisch

De maaltijdpakketten bevatten uitsluitend biologische havergrutten en specerijen. Deze zijn geteeld zonder chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest.

Gemakkelijk

De maaltijden van Oats&Meal zijn gemakkelijk te bereiden. Een pakketje Oats&Meal, 3 extra ingrediënten, 1 pan en een half uurtje zijn voldoende voor een voedzame maaltijd.

Twee porties

Er zijn steeds meer een- en tweepersoonshuishoudens. De maaltijdpakketten van Oats&Meal bevatten daarom (ruim) 2 porties.

Voedzaam

De maaltijden van Oats&meal bevatten minimaal 200 gram groente per portie. Daarnaast vormen de havergrutten uit het pakket een voedzaam alternatief op witte rijst die vaak in maaltijdpakketten gebruikt wordt. Havergrutten zijn vezelrijk en een bron van eiwitten.

OATS&MEAL: havergrutten als diner!

OATS&MEAL helpt de consument om een verrassende en voedzame maaltijd op tafel te zetten, door het goede van haver te verwerken in een eenvoudige maaltijdoplossing.

“Ik houd van koken en probeer graag nieuwe recepten uit. In het weekend, dat wel, want doordeweeks moet het vooral snel en praktisch zijn. Beetje jammer dat al die handige maaltijdoplossingen zo’n ellenlange ingrediëntenlijst hebben. Al die toevoegingen zijn toch helemaal niet nodig voor een lekkere maaltijd!? Doe mij maar gewoon een simpel pakketje, voor een lekkere, gezonde maaltijd.”

Onze oplossing? OATS&MEAL. Goeie grutten dus!

Bezoek hier de OATS&MEAL website voor de consument.

Distributeur worden?

Wij zijn trots op dit bijzondere product en zouden het daarom graag overal in Nederland en buurlanden verkrijgbaar zien. Daarom zijn wij altijd op zoek naar distributeurs die OATS&MEAL maaltijdhulpen willen distribueren. Onze producten zijn naar uw wens beschikbaar als mixed pallets of in volle pallets per product. Daarnaast kunnen wij kunnen u daarbij ook ondersteunen in diverse marketing activiteiten.

Dit product in bulk of private label?

Voor diverse retailers en merkenhuizen van groot tot klein verzorgen wij de bio private labels als het gaat om biologische ontbijtgranen (cereals).

Bezoek hier de Meesters van De Halm-website voor de consument.

Advies nodig?

 Wij staan voor je klaar!

Zie jij door het haverveld de havermout niet meer? Plan een adviesgesprek en we kijken samen of wij iets voor jou kunnen betekenen!

Plan adviesgesprek