Certificeringen

De Halm heeft een lange historie als het gaat om certificeringen. In de jaren ’70 en ’80 liep het bedrijf zelfs voor de certificeringen uit; er werd al biologisch en duurzaam geproduceerd voordat er zelfs al certificeringsorganen bestonden. Eén van de oprichters van De Halm is zelfs betrokken geweest bij de oprichting van de voorloper van SKAL.

Naast het bio-certificaat is De Halm ook al jaren IFS gecertificeerd. Afgelopen april vond de laatste audit plaats. En wel naar volle tevredenheid van de auditors; er werd weer een hoge score behaald waardoor het weer een ‘Higher Level’ certificering is! Een duidelijk teken; de kernwaardes van De Halm (kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid) worden niet alleen intern breed gedragen, maar geven ook naar buiten toe een duidelijke boodschap af.

Naast IFS Food ‘Higher Level’ is De Halm tevens biologisch, fairtrade en glutenvrij gecertificeerd.

Certificaten downloaden

WAAROM KIEZEN VOOR DE HALM

Biologisch sinds 1977

Wij produceren al biologische ontbijtgranen sinds 1977 en waren één van de eerste Bio pioniers van Nederland. Duurzaamheid zit daarom bij ons in de genen.

Compleet ontzorgde private label

Doordat wij de productie van begin tot eind in eigen handen hebben en een ‘food designer’ in huis hebben, kunnen wij u compleet ontzorgen bij de ontwikkeling van uw private label.

Glutenvrij

Wij beschikken over een aparte glutenvrije productieruimte voor het maken van glutenvrije vlokken. Op deze manier kunnen we garanderen dat het product glutenvrij is.

Het beste van dichtbij

Voor onze eigen merken gaan wij niet voor het goedkoopste van ver weg, maar voor het lekkerste van dichtbij! Minder foodmiles voor een gezonder milieu.

Kwaliteitsgericht

Wij scheiden (ook letterlijk) het kaf van het koren. Hiervoor zijn wij o.a. IFS higher level en Bio gecertificeerd.

Productie op groene energie

Wij produceren 100% op groene energie en in gedeeltes van ons productieproces hergebruiken we de warmte die vrij komt bij onze processen.

Receptontwikkeling in eigen huis

Samen met u kunnen we een recept op maat ontwikkelen die past bij uw visie, missie en doelgroep.

Van portieverpakking tot bulk

U kunt bij ons kiezen uit diverse portiegrootte en verpakkingen (o.a. portiezakjes, blokbodemzakken, kokers, doypacks, mini bulk, bulk en big bags).